Copy from item not populating custom fields

AndrewStephen
Valued Cover User
1,009 Posts
Valued Cover User
Australia
Valued Cover User

1,009Posts

651Kudos

15Solutions

Copy from item not populating custom fields

More annoying bugs with AccountRight


Adding a new item

File in the details on the Profile Screen

Click Items Details Tab (don't enter anything)

Click Profile

Click Copy From

Select Item to copy from

Click Item Details Tab

None of the Custom List / Fields update.

Press Tab to get the custom fields to show.

Custom List Fields don't copy

plus the default location details don't copy.

you guys really needs to start fixing these annoying bugs rather that just forgetting about them and making us poor users put up with the issues.

1 REPLY 1
Steven_M
MYOB Moderator
40,148 Posts
MYOB Moderator
New Zealand
MYOB Moderator

40,148Posts

5,447Kudos

5,932Solutions

Re: AccountRight More annoying BUGS :(

Hi @AndrewStephen 

 

Just testing that situation as you have described, I have been able to replicate what you have described with the copy item functionality not populating the list entries. Based on my testing it appears to only occur when it's the first time you copy an item. For example, if I copy an item the list entries don't appear, however, if I copy the same item again it appears to be working as intended. Is that similar behavior to what you are experiencing?

Kind regards,
Steven

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Did my answer help?

Mark it as a SolutionHelpful? Leave a to tell others

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post