Re: Employee(s) are missing from the Payroll Reporting Centre

Highlighted
2 Posts
User

2Posts

2Kudos

1Solutions

Solved: Go to Solution

Re: Employee(s) are missing from the Payroll Reporting Centre

Hi Steven,

 

I have an employee missing from STP payroll reports, They received 3 pays during July 2019, I have checked that they are have an employement basis of individual & talso that the pay category is set up correctly. I have also completed a $0 pay dated 30/6/20 & they are still not showing on my STP reports. Do you have any other suggestions on what I can do to fix this?

 

Thanks,

2 REPLIES 2
Highlighted
MYOB Moderator
2,031 Posts
MYOB Moderator
MYOB Moderator

2,031Posts

215Kudos

319Solutions

Re: Employee(s) are missing from the Payroll Reporting Centre

Hi @alana555 

 

Besides checking Employment Basis, can you please also confirm that the Employment Status for these employees is not set to Other because if it's set to other, then also they won't appear in the STP reporting: 

 

payroll.PNG

 

Let me know if you have any questions.

Kind regards,
Komal

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Did my answer help?

Mark it as a SolutionHelpful? Leave a to tell others

Highlighted
2 Posts
User

2Posts

2Kudos

1Solutions

Accepted Solution Solved

Re: Employee(s) are missing from the Payroll Reporting Centre

Hi Komal,

 

Thankyou for your reply.  Yes - the Employment Status is Part Time. My issue is now resolved - I think I just needed to wait until my $0 pay had been accepted by the ATO before the STP report was updated.  

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post