MYOBCommunity
Partner Zone
|
|
Partner Zone

Small Business General Pool low value write off

This thread is now closed to new comments.
Some of the links provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
Highlighted
SueAPS
4 Posts
Cover User
Australia
SueAPS
Cover User

4Posts

0Kudos

0Solutions

Solved: Go to Solution

Small Business General Pool low value write off

Why is AST writing off the balance of the Small Business General Pool when the closing balance is more than $1000?  Is there an update we need to install?  The threshold has been decreased from $6500 to $1000 for 2013/14 year but AST is still writing off pool balance.

3 REPLIES 3
Ultimate Partner Kym__Yeoward
1,628 Posts
Ultimate Partner
Australia
Kym__Yeoward
Ultimate Partner

1628Posts

1018Kudos

127Solutions

Re: Small Business General Pool low value write off

Watch www.budget.gov.au at 7 p.m. Eastern tonight, for the Treasuser's Budget Speech - reporters say there'll be some interesting bits for small business.

MYOB Moderator Linda_K
257 Posts
MYOB Moderator
Australia
Linda_K
MYOB Moderator

257Posts

17Kudos

55Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: Small Business General Pool low value write off

Hi @SueAPS,

 

Thank you for your post.

 

The issue that you are experiencing has been addressed in the latest MYOB AE Asset release. 

 

You will need to update to Assets 2.4.2, as per KB 36620: Small Business Pool balance allows full deduction at $6500 or lower.

 

Click on the above KB link for more details about this issue and to obtain the link to the MYOB Downloads page.

 

Cheers,

Linda
Practice Solutions Support
MYOB Australia Pty Ltd
SueAPS
4 Posts
Cover User
Australia
SueAPS
Cover User

4Posts

0Kudos

0Solutions

Re: Small Business General Pool low value write off

Yes, thank you, Linda.

 

I am not the person responsible for upgrades in our office and assumed we had the latest version installed.  The boss was busy and I couldn't work out how to see if we had the latest version.  I did eventually find it after I posted my message.  It is all sorted now.  I'm sorry, I should have replied to my post to say that.  Sorry to trouble you.

 

 

Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post