MYOBCommunity
Partner Zone
|
|
Partner Zone

Getting 404 Not Found while Item PUT

This thread is now closed to new comments.
Some of the links provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
1 REPLY 1
Contributing User Chethan
5 Posts
Contributing User
Chethan
Contributing User

5Posts

0Kudos

1Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: Getting 404 Not Found while Item PUT

Highlighted
Contributing User Chethan
5 Posts
Contributing User
Chethan
Contributing User

5Posts

0Kudos

1Solutions

Solved: Go to Solution

Getting 404 Not Found while Item PUT

Hi,

I am getting 404 Not Found when I try to update a Item in MYOB AccountRight using the API, below is the request and reponse from the API,

REQUEST:

{"UID":"2e629677-6xxx-4axx-b93d-fbf8f8xxxx74","RowVersion":"-32406214068697xxxxx","Name":"Antique Maintenxxx","Number":"R-200","BaseSellingPrice":"15","IncomeAccount":{"UID":"e2b0a7c2-0xxx-4xxf-ba1d-66665f9xxx23"},"IsSold":true,"SellingDetails":{"BaseSellingPrice":"15","TaxCode":{"UID":"f5463xx-cxx2-42xx-90d8-66e522xxxx8"}}}

 

RESPONSE:

 

Array
(
[http_code] => HTTP/1.1 404 Not Found
[Cache-Control] => no-cache
[Date] => Fri, 30 Nov 2018 19:05:47 GMT
[Expires] => -1
[Pragma] => no-cache
[Server] => Microsoft-IIS/10.0
[X-AspNet-Version] => 4.0.30319
[X-Mashery-Message-ID] => a1a4858a-16de-4431-9bf6-97446b5xxxx4
[X-Mashery-Responder] => prod-j-worker-tlsv1-ap-southeast-2b-02.mashery.com
[x-myob-webapiexception] => V1.0
[x-myobapi-elapsed] => 1464
[x-myobapi-requestid] => e1385f65-6718-4bde-abb5-a55f9xxxc12c
[X-Powered-By] => ASP.NET
[Content-Length] => 0
[Connection] => keep-alive
)

 

But I see that this item is already present, and while doing a GET request the same item is recieved, please see the details below,

 

REQUEST API URL:
https://api.myob.com/accountright/7ed5605b-4870-4xxx-8f24-c0359a3xxxd5/Inventory/Item?$top=1000

 

RESPONSE:

[3] => stdClass Object
(
[UID] =>2e629677-6xxx-4axx-b93d-fbf8f8xxxx74
[Number] => R-200
[Name] => Antique Maintenance
[IsActive] => 1
[Description] => 
[UseDescription] => 
[CustomList1] => 
[CustomList2] => 
[CustomList3] => 
[CustomField1] => 
[CustomField2] => 
[CustomField3] => 
[QuantityOnHand] => 0
[QuantityCommitted] => 0
[QuantityOnOrder] => 0
[QuantityAvailable] => 0
[AverageCost] => 
[CurrentValue] => 0
[BaseSellingPrice] => 15
[IsBought] => 
[IsSold] => 1
[IsInventoried] => 
[ExpenseAccount] => 
[CostOfSalesAccount] => 
[IncomeAccount] => stdClass Object
(
[UID] => e2b0a7c2-0682-4b8f-ba1d-6666xxxxbd23
[Name] => Services Income
[DisplayID] => 4-1000
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7ed5xxx5b-4870-4xxx-8f24-c0359a3xxx5/GeneralLedger/Account/e2b...
)

[AssetAccount] => 
[BuyingDetails] => 
[SellingDetails] => stdClass Object
(
[BaseSellingPrice] => 15
[SellingUnitOfMeasure] => 
[ItemsPerSellingUnit] => 
[TaxCode] => stdClass Object
(
[UID] => f5463xxx-cxxx-42xx-9x8x-66e522xxxx28
[Code] => FRE
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7ed56xxx-4xx0-42xx-8xx4-c0359a3xxxx5/GeneralLedger/TaxCode/f54...
)

[IsTaxInclusive] => 
[CalculateSalesTaxOn] => ActualSellingPrice
[PriceMatrixURI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7edxxx5b-4xxx0-4xxx3-xxx4-c0359xxx75d5/Inventory/ItemPriceMatr...
)

[PhotoURI] => 
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7edxxx5b-4xxx-42xx-8xx4-c0359a31xxxx5/Inventory/Item/2e629677-...
[RowVersion] =>-32406214068697xxxxx
)

 

 

Can you please let me know where am I going wrong.

Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post