MYOBCommunity
Partner Zone
|
|
Partner Zone

Getting 404 Not Found while Item PUT

1 REPLY 1
Chethan
3 Posts
User
Chethan

3Posts

0Kudos

1Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: Getting 404 Not Found while Item PUT

Chethan
3 Posts
User
Chethan

3Posts

0Kudos

1Solutions

Solved: Go to Solution

Getting 404 Not Found while Item PUT

Hi,

I am getting 404 Not Found when I try to update a Item in MYOB AccountRight using the API, below is the request and reponse from the API,

REQUEST:

{"UID":"2e629677-6xxx-4axx-b93d-fbf8f8xxxx74","RowVersion":"-32406214068697xxxxx","Name":"Antique Maintenxxx","Number":"R-200","BaseSellingPrice":"15","IncomeAccount":{"UID":"e2b0a7c2-0xxx-4xxf-ba1d-66665f9xxx23"},"IsSold":true,"SellingDetails":{"BaseSellingPrice":"15","TaxCode":{"UID":"f5463xx-cxx2-42xx-90d8-66e522xxxx8"}}}

 

RESPONSE:

 

Array
(
[http_code] => HTTP/1.1 404 Not Found
[Cache-Control] => no-cache
[Date] => Fri, 30 Nov 2018 19:05:47 GMT
[Expires] => -1
[Pragma] => no-cache
[Server] => Microsoft-IIS/10.0
[X-AspNet-Version] => 4.0.30319
[X-Mashery-Message-ID] => a1a4858a-16de-4431-9bf6-97446b5xxxx4
[X-Mashery-Responder] => prod-j-worker-tlsv1-ap-southeast-2b-02.mashery.com
[x-myob-webapiexception] => V1.0
[x-myobapi-elapsed] => 1464
[x-myobapi-requestid] => e1385f65-6718-4bde-abb5-a55f9xxxc12c
[X-Powered-By] => ASP.NET
[Content-Length] => 0
[Connection] => keep-alive
)

 

But I see that this item is already present, and while doing a GET request the same item is recieved, please see the details below,

 

REQUEST API URL:
https://api.myob.com/accountright/7ed5605b-4870-4xxx-8f24-c0359a3xxxd5/Inventory/Item?$top=1000

 

RESPONSE:

[3] => stdClass Object
(
[UID] =>2e629677-6xxx-4axx-b93d-fbf8f8xxxx74
[Number] => R-200
[Name] => Antique Maintenance
[IsActive] => 1
[Description] => 
[UseDescription] => 
[CustomList1] => 
[CustomList2] => 
[CustomList3] => 
[CustomField1] => 
[CustomField2] => 
[CustomField3] => 
[QuantityOnHand] => 0
[QuantityCommitted] => 0
[QuantityOnOrder] => 0
[QuantityAvailable] => 0
[AverageCost] => 
[CurrentValue] => 0
[BaseSellingPrice] => 15
[IsBought] => 
[IsSold] => 1
[IsInventoried] => 
[ExpenseAccount] => 
[CostOfSalesAccount] => 
[IncomeAccount] => stdClass Object
(
[UID] => e2b0a7c2-0682-4b8f-ba1d-6666xxxxbd23
[Name] => Services Income
[DisplayID] => 4-1000
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7ed5xxx5b-4870-4xxx-8f24-c0359a3xxx5/GeneralLedger/Account/e2b...
)

[AssetAccount] => 
[BuyingDetails] => 
[SellingDetails] => stdClass Object
(
[BaseSellingPrice] => 15
[SellingUnitOfMeasure] => 
[ItemsPerSellingUnit] => 
[TaxCode] => stdClass Object
(
[UID] => f5463xxx-cxxx-42xx-9x8x-66e522xxxx28
[Code] => FRE
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7ed56xxx-4xx0-42xx-8xx4-c0359a3xxxx5/GeneralLedger/TaxCode/f54...
)

[IsTaxInclusive] => 
[CalculateSalesTaxOn] => ActualSellingPrice
[PriceMatrixURI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7edxxx5b-4xxx0-4xxx3-xxx4-c0359xxx75d5/Inventory/ItemPriceMatr...
)

[PhotoURI] => 
[URI] => https://ar1.api.myob.com/accountright/7edxxx5b-4xxx-42xx-8xx4-c0359a31xxxx5/Inventory/Item/2e629677-...
[RowVersion] =>-32406214068697xxxxx
)

 

 

Can you please let me know where am I going wrong.

Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post