MYOBCommunity
Partner Zone
|
|
Partner Zone

UID not returned in json result

This thread is now closed to new comments.
Some of the links provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
2 REPLIES 2
Experienced Cover User kjm
40 Posts
Experienced Cover User
Australia
kjm
Experienced Cover User

40Posts

3Kudos

2Solutions

Re: PLS DELETE - wrong board - UID not returned in json result

thanks ...that was it

Valued Partner Triboss
89 Posts
Valued Partner
Triboss
Valued Partner

89Posts

45Kudos

13Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: PLS DELETE - wrong board - UID not returned in json result

Are you adding:

x-myobapi-version: v2 to your auth header?

 

http://developer.myob.com/api/accountright/api-overview/headers/

Highlighted
Experienced Cover User kjm
40 Posts
Experienced Cover User
Australia
kjm
Experienced Cover User

40Posts

3Kudos

2Solutions

Solved: Go to Solution

UID not returned in json result

got a feeling this has been asked before but I cannot find any topics...

 

http://developer.myob.com/api/accountright/v2/contact/ defines that the json response has a UID but when I make the call it is successful but no UID is returned 

 

First field returnd is the CoLastName

 

I can see the uid in the uri 'http://localhost:8080/AccountRight/ac65a625-b0f6-47f4-99a8-ecdfc84dd2c4/Employee/John' and I could probably parse it out if I had to but why can't I just get the UID returned??

 

 

 

 

 

Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post