Partner Zone
Partner Zone

2FA not working

This thread is now closed to new comments.
Some of the links provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
Highlighted
wunderwoman
4 Posts
Cover User
wunderwoman
Cover User

4Posts

2Kudos

1Solutions

Solved: Go to Solution

2FA not working

Would love to set up 2FA, but whenever I enter a code it says the code is not correct.  "Incorrect code. Please try again."

 

Last time I had this issue, the problem was a difference in timing between the service servers and my phone.  I was told at the time to sync my time with that of the Google servers.  Have done that again, and still getting the same error message.

 

Have cleared the MYOB authenticator twice and rescanned the barcode.  Have cleared the cookies.

 

So now what?

5 REPLIES 5
MYOB Staff Post Melissa73
409 Posts
MYOB Staff Post
Melissa73
MYOB Staff Post

409Posts

74Kudos

53Solutions

Re: 2FA not working

Hello @wunderwoman,

 

 

Thank you for your post and I'm sorry you are experiencing issues with 2FA.

 

I'll need to have a look into your account, could you please reply to my private message with requested details?

You can access your private messages by clicking on your display picture in the top right-hand corner of your screen, then selecting the envelope icon that appears.

 

Thanks, I look forward to hearing from you.

 

 

Kind regards,
Melissa
MYOB Client Support
wunderwoman
4 Posts
Cover User
wunderwoman
Cover User

4Posts

2Kudos

1Solutions

Re: 2FA not working

Melissa,

I gave you the details - don't find a reply.

Any progress on this?

 

 

MYOB Staff Post Melissa73
409 Posts
MYOB Staff Post
Melissa73
MYOB Staff Post

409Posts

74Kudos

53Solutions

Re: 2FA not working

Hello @wunderwoman,

 

 

Thank you for posting again! I did reply, but it may have gotten lost in cyberspace, so I apologise for that.

 

I need to confirm are you trying to complete the initial sign up for 2FA or are you trying to log into your Essentials account using 2FA that you have already set up?

 

If the latter is the case, do you have access to any of the backup codes that are sent to you when you do your initial sign up? For more information about this please see our help article 'Using the Security Centre'.

 

If you are in the sign-up process please see our help article 'Setting up two-factor authentication' as it contains additional information on the sign-up process.

 

I hope this helps, please let us know how you go!

 

 

Kind regards,
Melissa
MYOB Client Support
wunderwoman
4 Posts
Cover User
wunderwoman
Cover User

4Posts

2Kudos

1Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: 2FA not working

Hi Melissa

 

I am attempting to initially set it up.

Am following the instructions for the Google Authenticator app, as I use it for my Google account and have used it for other apps.  So I know the app works.

 

Had to delete and re-install the myob part, and it's now working. TY

 

MYOB Staff Post Melissa73
409 Posts
MYOB Staff Post
Melissa73
MYOB Staff Post

409Posts

74Kudos

53Solutions

Re: 2FA not working

Hello @wunderwoman,

 

 

Thank you for your reply, it's great to hear you have sorted out this issue.

 

We really appreciate you posting the solution as it may help other community members in the future!

 

Please don’t hesitate to post anytime you have a question. We are always happy to assist.

 

 

Kind regards,
Melissa
MYOB Client Support
Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post