Bank feed not showing up

Highlighted
2 Posts
User

2Posts

2Kudos

0Solutions

Bank feed not showing up

SoI  have set up a bank feed for my second business and its not going as smoothly as the first.

In  the my.myob.com.au page it says "processing application."

in the myob essentials under manage bank feeds there's nothing there to manage.

On my online banking page it says the bank feed status is "connected".

 

Will i have to delete the feed from the baks end and restart this process ?

any ideas ?

2 REPLIES 2
Highlighted
MYOB Moderator
990 Posts
MYOB Moderator
MYOB Moderator

990Posts

76Kudos

125Solutions

Re: Bank feed not showing up

Hello @northwestphysio 

 

I'd like to check something in your account, could you please confirm that the email addres you use here on the forum is also the email address associated with the second business you have mentioned in your post? If it's not, please send me a private message by clicking on this link with the serial number of the account in question.

Kind regards,
Emily Bisbach

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Did my answer help?

Mark it as a SolutionHelpful? Leave a to tell others

Highlighted
2 Posts
User

2Posts

2Kudos

0Solutions

Re: Bank feed not showing up

Its is that email address, but today the feed started to work ! Yay . Maybe it just took time 

thx anyway

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post