MYOBCommunity
Partner Zone
|
|
Partner Zone

When allocating transactions, the "Save" button is missing

Highlighted
Contributing User Angi84
5 Posts
Contributing User
Australia
Angi84
Contributing User

5Posts

3Kudos

0Solutions

Solved: Go to Solution

When allocating transactions, the "Save" button is missing

Missing Save button.jpgMissing save button

Please see screenshot of missing save button when trying to allocate my bank feeds.  Does anyone know how to fix this?

6 REPLIES
Partner AlanT
1,033 Posts
Partner
Australia
AlanT
Partner

1033Posts

799Kudos

170Solutions

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

Hi @Angi84

 

Have you cleared your browser's cache and then restated the browser?

 

If not, it would be worth trying that next.

 

Regards,

 

AlanT

MYOB Moderator Hayden_B
3,413 Posts
MYOB Moderator
Australia
Hayden_B
MYOB Moderator

3413Posts

546Kudos

507Solutions

Accepted Solution Solved Solution

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

Hi @Angi84

 

I've looked into this and I was able to see the Save buttons on my own files and I was able to have a quick look at the account attached to the email address you used to sign into the Forum and could not find any troubles here either.

 

If there is no Save Button for you to be able to click Save I'd be looking at the browser being used to access that file.

 

Can I ask:

1. Which Web Browser are you using? Such as Microsoft Edge, Google Chrome, Safari or Opera?

2. Just as @AlanT mentions, have you attempted to clear your cache as well? (https://www.refreshyourcache.com/en/home/)

3. Do you have any Ad Blocking extensions installed (Such as uBlock Origin)? As this could be stopping some elements from loading.

 

Let me know what you find.

Contributing User Angi84
5 Posts
Contributing User
Australia
Angi84
Contributing User

5Posts

3Kudos

0Solutions

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

Will give that a try

Contributing User Angi84
5 Posts
Contributing User
Australia
Angi84
Contributing User

5Posts

3Kudos

0Solutions

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

That is because it is happening to one of our clients as an issue on her pc, not mine.  When I get in touch with her again I will follow yours and Alan's advice and see if it helps.

Contributing User Angi84
5 Posts
Contributing User
Australia
Angi84
Contributing User

5Posts

3Kudos

0Solutions

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

Hi Hayden_B & AlanT

 

Customer is using Chrome, we've cleared her cache, browsing data and everything. Closed and reopened the browser and still isn't working - there is still no "SAVE" button coming up on their computer screen.

 

They also don't have any Ad Blocking software.

Contributing User Angi84
5 Posts
Contributing User
Australia
Angi84
Contributing User

5Posts

3Kudos

0Solutions

Re: When allocating transactions, the "Save" button is missing

Ok, interestingly, by going to Extensions we found that they have UBlock, when we turned that off, refreshed the Essentials tab and, voila, the Save button is back!!  I was only asking them to look for a pop-up blocker on their toolbar.

 

Thank you for your help Smiley Happy

Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post