Cant print purchase order on account right 2019.4

Highlighted
HendraMaulana
2 Posts
User

2Posts

0Kudos

0Solutions

Cant print purchase order on account right 2019.4

Dear MYOB Team

 

I can't print my Purchase order perfectly. I missed the description table on my form. how can I solved it?

 

Regards,

Hendra

3 REPLIES 3
Highlighted
MYOB Moderator Komal_S
579 Posts
MYOB Moderator
MYOB Moderator

579Posts

69Kudos

104Solutions

Re: Cant print purchase order on account right 2019.4

Hi @HendraMaulana 

 

Can I please confirm if you are printing the purchase order to a PDF or through a hard copy printer? Also, what happens when you email the purchase order? Is the description table still missing??

 

I would recommend Clearing AccountRight Cache as a first step to resolve it as any sort of display issues are generally corrected by deleting corrupt cache files. 

 

Please let me know how you go with that. 

Kind regards,
Komal

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Did my answer help?

Mark it as a SolutionHelpful? Leave a to tell others

Highlighted
HendraMaulana
2 Posts
User

2Posts

0Kudos

0Solutions

Re: Cant print purchase order on account right 2019.4

dear MYOB Team,

 

I have been trying to convert the form to pdf and I send it by email too, but I still missed the description table. I have clearing the cache but nothing difference

 

Regards,

Hendra Maulana

Highlighted
MYOB Moderator Komal_S
579 Posts
MYOB Moderator
MYOB Moderator

579Posts

69Kudos

104Solutions

Re: Cant print purchase order on account right 2019.4

Hi @HendraMaulana 

 

If you go to Help---> About MYOB AR, can you please confirm if the product build is 2019.4.23.1762. If not, you would have to upgrade your software to that build. 


Also, what happens if you preview the purchase order instead of saving it to PDF or emailing it? Does it still miss the description table?

 

poform.PNG

 

If yes, I would recommend checking the customised form for printing purchase orders by going to Setup-->Customise forms to ensure that it does not miss any fields.

Kind regards,
Komal

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Did my answer help?

Mark it as a SolutionHelpful? Leave a to tell others

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post