Partner Zone
Partner Zone

STP Unable to Connect

This thread is now closed to new comments.
Some of the links provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
Experienced Cover User Tash2019
18 Posts
Experienced Cover User
Australia
Tash2019
Experienced Cover User

18Posts

1Kudos

0Solutions

STP Unable to Connect

Hello,

 

I commenced using STP in AR at the start of January 2019 and I wasnt having any issuing connecting to STP, however as of the last 2 days I now get the "unable to connect message". I have followed the instructions from another thread - I have changed the IE settings and flushed the DNS as suggested, to no avail.

 

It seems to be a common issue. Nothing has changed our end that would explain why I can no longer connect to STP after 4 weeks of connecting with no issues.

 

Any advice?

 

EDIT: If I restart my session I can access the reporting centre manually, however as soon as I process a pay record, I get the unable to connect message when trying to automatically connect to STP and if I then try to manually connect it doesnt work. It's like processing a pay triggers the issue.

 

Thanks

 

Tash

1 REPLY 1
MYOB Staff Post Em_P
357 Posts
MYOB Staff Post
Australia
Em_P
MYOB Staff Post

357Posts

76Kudos

55Solutions

Re: STP Unable to Connect

Hello @Tash2019

 

Welcome to the forum and thank you for your post.

I'll have someone call you to go through this information today.



Best Regards,

Em P
MYOB Payroll Support Specialist
Didn't find your answer here?
Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post