Error 173 - linking with simPro

This thread is now closed to new comments.
Some of the links and information provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
Penny_C
1 Post
User

1Posts

3Kudos

0Solutions

Error 173 - linking with simPro

Receiving this error when trying to link customers on simPro to MYOB.  Only started today (I have been on holidays).  Upgraded to 2022.8 (AccountRight Plus) yesterday.

 

<b>Error response from MYOB:</b>
[Code: 173] A request should not contain UID during POST operation

12 REPLIES 12
NickAngelov
Contributing User
6 Posts
Contributing User
Contributing User

6Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

Exactly same issue with NETO/Maropost Cloud MYOB integration. Started on/around Monday 12th, same error.

PetaAllen
1 Post
Cover User
Australia
Cover User

1Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

I'm getting the same error message after doing my update too.

JoshuaMaurici
Experienced User
11 Posts
Experienced User
Experienced User

11Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

i am in the same boat as well with Neto/Maropost

 

causing huge problems when i cant get information out the system

Mike_James
Ultimate Partner
5,848 Posts
Ultimate Partner
New Zealand
Ultimate Partner

5,848Posts

1,079Kudos

756Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

To all: see https://apisupport.myob.com/hc/en-us/articles/5319928281871-Changes-to-POST-requests. API changes since 2022.8, 3rd party addons will need to change their interactions with the API.


Regards, Mike (mike@datawise.co.nz)
DataWise Limited (www.datawise.co.nz), developers of:
DataWise ProActive - Custom Reporting from MYOB programs
(MYOB Business, including AccountRight Live, AccountRight v19.x and exo Payroll)

Bulk download of attachments (more details...)

Phil105
1 Post
Cover User
Australia
Cover User

1Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

Has anyone managed to resolve this?  From what I've read, I'm still not sure what I need to change in simpPro to transfer customers from there to MYOB.  Nothing I've changed has fixed the issue.

It seems a bit odd as it's only happening to a few new customers, not all of them.

Mike_James
Ultimate Partner
5,848 Posts
Ultimate Partner
New Zealand
Ultimate Partner

5,848Posts

1,079Kudos

756Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

Hi @Phil105 , there is nothing you can change that will correct this; it requires a program change by Simpro. 


Regards, Mike (mike@datawise.co.nz)
DataWise Limited (www.datawise.co.nz), developers of:
DataWise ProActive - Custom Reporting from MYOB programs
(MYOB Business, including AccountRight Live, AccountRight v19.x and exo Payroll)

Bulk download of attachments (more details...)

eringarner1
3 Posts
User

3Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

Hi @Mike_James ,

 

Is this the same case for zellis/marapost?

 

Kind regards,
Erin

JoshuaMaurici
Experienced User
11 Posts
Experienced User
Experienced User

11Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

Maropost is aware

 

but the more noise the better to get it done faster!

eringarner1
3 Posts
User

3Posts

1Kudos

0Solutions

Re: Error 173 - linking with simPro

I've been in contact with them for a week and they are still yet to help with anything, the only advice I've received is to enter everything manually, we have 104 contacts and a growing list of invoices that are adding on daily

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post