Partner Zone

Is there an issue with connection to Inland Revenue? I'm trying to file my GST return

This thread is now closed to new comments.
Some of the links and information provided in this thread may no longer be available or relevant.
If you have a question please start a new post.
Margriet
Experienced Cover User
76 Posts
Experienced Cover User
New Zealand
Experienced Cover User

76Posts

16Kudos

1Solutions

Is there an issue with connection to Inland Revenue? I'm trying to file my GST return

I'm trying to file my GST return but there looks to be something wrong in the connection with Inland Revenue. It's "loading" but but there it stops. Is anybody else having this problem?

3 REPLIES 3
Margriet
Experienced Cover User
76 Posts
Experienced Cover User
New Zealand
Experienced Cover User

76Posts

16Kudos

1Solutions

Re: NZ Gst Return not loading

I'm having the same issue!

Steven_M
MYOB Moderator
44,257 Posts
MYOB Moderator
New Zealand
MYOB Moderator

44,257Posts

6,088Kudos

6,611Solutions

Re: Is there an issue with connection to Inland Revenue? I'm trying to file my GST return

Hi @Margriet 


The IRD has been having an issue with some lodgement services today (21/10/2020), so it is likely that you may have been impacted by that. My recommendation would be to keep trying or to try at a later stage.

 

From an MYOB point of view, clearing your cache would be the recommendation if it is continuing to occur in the future. However, delaying that lodgement until the IRD services are fully functional would be your first port of call.

Kind regards,
Steven

MYOB Community Support

Online Help| Forum Search| my.MYOB| Download Page

Margriet
Experienced Cover User
76 Posts
Experienced Cover User
New Zealand
Experienced Cover User

76Posts

16Kudos

1Solutions

Re: Is there an issue with connection to Inland Revenue? I'm trying to file my GST return

Thank you @Steven_M, that is the reply that I had been expecting (IRD having issues) instead of the previous one asking us to do some complicated stuff that did not solve the problem! Yesterday 20/10 same connection issue happened. I will try again tomorrow. (I had already cleared cache).

Didn't find your answer here?

Try using advanced search to find a post more easily Advanced Search
or
Get the conversation started and make a new post Start a Post