Forum Discussion

jlyall's avatar
jlyall
Experienced User
12 months ago
Solved

Customer sales report not loading

Hi, anyone else there in MYOB Community land having problems loading Customer sales reports?

  • Hi jlyall

     

    Thank you for the update on this. We're glad to hear it's now working. Feel free to come back to the Community Forum if you have anymore questions, we are more than happy to assist

     

     

    Cheers,
    Leneth

3 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • Hi jlyall

     

    Thanks for reaching out.

     

    If you are having issues loading customer sales reports. May I know if there is a certain error message that pops out when you open the report? Also, if you could send us a screenshot of the error message it would be helpful.   

     

    We are looking forward to your response. If you have any other questions or concerns please include them in your next response. 

     

    Cheers, 

    Genreve.

    • jlyall's avatar
      jlyall
      Experienced User

      Hi Genreve,

      Thank you for responding.  I just went and rechecked in order to respond and note the report function is now working.  Must have been having a short term issue.  What was happening running the report it just showed a MYOB image with a arrov chart type picture.  All is good now though.  Thankyou. 

      • Leneth_A's avatar
        Leneth_A
        MYOB Moderator

        Hi jlyall

         

        Thank you for the update on this. We're glad to hear it's now working. Feel free to come back to the Community Forum if you have anymore questions, we are more than happy to assist

         

         

        Cheers,
        Leneth